2019-01-29

BİYOLOJİ ANABİLİM DALINDA YÜKSEK LİSANS TEZ SAVUNMALARI

Biyoloji Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programı Öğrencileri Buket SEYMEN ve Şengül TALAY 21 Aralık 2018'de yapılan tez savunması sınavında başarılı olmuştur. Öğrencilerimizi kutluyoruz.

Yüksek Lisans Tezlerinin Adları:

Şengül TALAY: “Culex pipiensve Anopheles maculipennis (Diptera: Culicidae) Türü Sivrisineklerde Yumurtlama Alanı Tercihini Etkileyen Temel Faktörlerin Araştırılması”

Buket SEYMEN: “Culex pipiens (Diptera: Culicidaetürü sinek larvalarında tür içi kalabalık etkisinin araştırılması

Jüri Üyeleri:

Prof. Dr. Sevgi ERGİN (İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Tıbbi

Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı)

Doç. Dr. Sırrı KAR (Danışman) (Namık Kemal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü)

Doç. Dr. Deniz ŞİRİN  (Namık Kemal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü)

Tez Savunma Tarihi: 21 Aralık 2018