2020-10-05

Biyoloji Lisans Öğrencilerimiz



 

 

Sevgili Öğrenciler,

2020-2021 akademik yılınız hayırlı olsun. Hepiniz hoşgeldiniz.

2020-2021 ÖSYM yerleştirmesi ile Bölümümüzü tercih eden öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Bildiğiniz üzere Pandemi dolayısıyla Ülkemizdeki tüm üniversiteler uzaktan eğitim kararı aldı. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Biyoloji Bölümü olarak bizde uzaktan eğitim için tüm hazırlıklarımızı tamamladık.

Ders programında gösterilen derslere ders öncesi 10 dakika kala derse giriş yapabilirsiniz. Derslere uzaktan eğitim sistemi (http://nkuzem.nku.edu.tr/ )  üzerinden “Sisteme Giriş” kısmına tıklayarak giriş yapılacaktır. Sisteme girişte önce öğrenci numaranız daha sonra şifre olarak T.C. numaranızı girmelisiniz. Derslerinizin saatlerini bu sistemde görebilirsiniz.

Her türlü sorunlar için danışman hocalarınız Muazzez GÜRGAN ESER (Birinci Sınıf öğrencileri) (mgurgan@nku.edu.tr), Çiğdem KANSU (İkinci  Sınıf Öğrencileri) (ckansu@nku.edu.tr), Cenk ARAL (Üçüncü Sınıf Öğrencileri) (caral@nku.edu.tr) ve Bölüm Başkanı Naciye Gülkız ŞENLER (ngulkiz@nku.edu.tr) e-posta yoluyla ulaşabilirsiniz.

NOT: Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi ITürk Dili I ve Yabancı Dil I (İngilizce) dersleri ile ilgili duyurular  http://nkuzem.nku.edu.tr/ sisteminde yapılacaktır.